Sabaah Aalborg

Sabaah-cafe i Aalborg

– mødestedet for blandt andre homoseksuelle, biseksuelle og transpersoner med etnisk minoritetsbaggrund

Sabaah har i lang tid haft succes med vores netværkscafeer i København og Aarhus. Grundet stor efterspørgsel udvider Sabaah nu vores cafekoncept til Aalborg. Første cafeaften bliver annonceret snarest muligt. Følg med her på siden eller Sabaahs Facebook-side.

 

Cafeen er et tilbud til dig, som har lyst til at møde blandt andre homoseksuelle, biseksuelle eller transpersoner (LGBT+) med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold. I cafeen mødes vi og snakker om løst og fast – om venner, job, uddannelse, seksualitet, identitet, familie, religion, eller hvad vi nu har lyst til. Her er ingen faste regler, men rammer der sikrer tryghed, diskretion, venskaber og forståelse. Det er altid gratis at deltage, og vi byder på te, kaffe og snacks. Man behøver ikke tilmelde sig, men kan bare møde op.

Af hensyn til vores brugeres tryghed er cafeaftenerne forbeholdt LGBT+ personer med en anden etnisk baggrund end dansk og eventuelle partnere hertil. Man må altså gerne tage sin kæreste med, men etnisk danske venner og andre pårørende, som ikke tilhører målgruppen, må man hænge ud med andre steder. Læs i øvrigt vores Code of Conduct, hvor vi beskriver rammerne for vores cafeer, som forberedelse.

Det er som sagt ikke nødvendigt at tilmelde sig, men skriv gerne en mail til info@sabaah.dk, så vi også kan forberede os mest muligt.

Vi glæder os til at se dig!

OBS!
Vi har brug for ekstra hænder til cafeen i Aalborg, så hvis du er interesseret i at give en hånd med som frivillig i Sabaah Aalborg, må du meget gerne skrive en mail til info@sabaah.dk eller ringe til 2326 7159.

————————–————-

Rådgivning
Du kan altid sende en mail på snak@sabaah.dk eller ringe anonymt til vores rådgivning (torsdag kl. 18-20).
Se mere her: http://sabaah.dk/raadgivning/en-du-kan-tale-med/