Pavo – Cafe i København

Pavo – Sabaahs cafeaften i København finder sted hver tirsdag mellem kl. 19 og 23 på Onkel Dannys Plads 1.

Pavo er Sabaahs netværkstilbud til dig, som har lyst til at møde andre LGBT+ personer med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold. Her er ingen faste regler, men rammer, der sikrer tryghed, diskretion, venskab og forståelse.

I Pavo mødes vi og snakker om løst og fast – job, uddannelse, seksualitet, familie, eller hvad vi nu har lyst til. Det er altid gratis at deltage, og vi byder på te, kaffe og snacks – og hvis vejret er til det, kan vi sætte os ud og tænde op i vores vandpiber.

Temaaften
Sommetider holder vi temaaftener, hvor vi sætter fokus på et bestemt tema eller laver en anderledes aktivitet. Det kan handle om, hvordan man takler seksualitet og familieliv, om sex, om religion – eller vi kan lave en quiz om noget helt andet. Det planlægger vi selv løbende. Har du en god idé? Temaaften er for det meste den sidste torsdag i måneden, og det er helt frivilligt, om man vil deltage i aktiviteten. Du kan følge med på Facebook for at blive opdateret.

Introaften
Den første tirsdag hver måned er der introaften i Pavo. Er du ny, og vil du gerne introduceres til Sabaah og til Pavo under mere rolige forhold, kan du komme kl. 18 og møde andre nye, inden Pavo åbner helt. Her snakker vi om organistionen, om Shisha og lidt om os selv, så du er sikker på at kende nogen, når Pavo åbner. Til intromødet er der altid en fra Pavo-gruppen og Rebekka, som er fast medarbejder i Sabaah, til stede. Tilmelding til intromødet er ikke et krav, men du må meget gerne sende en mail til cafepavo@sabaah.dk, så vi kan forberede os bedst muligt.

Hvis du har lyst til at vide mere om Pavo, kan du sende en mail til cafepavo@sabaah.dk.

Før du dukker op, vil vi gerne bede dig om at læse vores retningslinjer for cafeen. Dette hjælper os til at sikre, at vi skaber en positiv oplevelse og et trygt rum for alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.