Cafe Pavo

Pavo er Sabaahs cafeaften, som finder sted hver tirsdag fra kl. 19.00 til 23.00

Pavo er Sabaahs netværkstilbud til dig, som har lyst til at møde blandt andre homo- og biseksuelle, queer eller transkønnede (LGBT+) med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold. I Pavo mødes vi og snakker om løst og fast – job, uddannelse, seksualitet, familie, eller hvad vi nu har lyst til. Her er ingen faste regler, men rammer, der sikrer tryghed, diskretion, venskab og forståelse. Vi mødes hver tirsdag kl. 19.00 til 23.00 på Onkel Dannys Plads 1  på Vesterbro i København.

Det er altid gratis at deltage i Pavo. Vi byder på te, kaffe og snacks – og hvis vejret er til det, kan vi sætte os ud og tænde op i vores vandpiber.


Temaaften
Nogle gange holder vi temaaftener, hvor vi sætter fokus på et bestemt tema eller laver en anderledes aktivitet. Det kan handle om, hvordan man takler seksualitet og familieliv, om sex, om religion – eller vi kan lave en quiz om noget helt andet. Det planlægger vi selv løbende. Har du en god idé? Du kan følge med på Facebook for at blive opdateret.


Introaften

Den første tirsdag hver måned er der introaften i Pavo. Er du ny, og vil du gerne introduceres til Sabaah og til Pavo under mere rolige forhold, kan du komme kl 18.00 og møde andre nye, inden Pavo åbner helt. Her snakker vi om organistionen, om Pavo og lidt om os selv, så du er sikker på at kende nogen når Pavo åbner. Til intromødet er der altid en fra Pavo-gruppen og enten Rebekka eller Jakob, som er faste medarbejdere i Sabaah, tilstede. Tilmelding til intromødet er ikke et krav, men du må meget gerne sende en mail cafepavo@sabaah.dk, så vi kan forberede os bedst muligt.

Hvis du har lyst til at vide mere om cafe Pavo, kan du sende en mail til cafepavo@sabaah.dk.