General­forsamling

Efter et stærkt begivenhedsrigt foreningsår med en lang række aktiviteter og resultater, er det blevet tid til at holde Sabaahs generalforsamling.

På generalforsamlingen hører man om det forgangne foreningsår, og der træffes beslutninger, om hvem der skal være med i bestyrelsen samt om foreningens fremtid.

Ønsker du at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant, eller ønsker du at have stemmeret til generalforsamlingens beslutninger, skal du være medlem af foreningen. Man bliver medlem ved at sende en e-mail senest d. 31. august til bestyrelsen@sabaah.dk, hvorefter man vil modtage nærmere info om indmeldelse i foreningen.

Ønsker du at stille forslag til generalforsamlingen, skal disse være bestyrelsen i hænde senest d. 4. september på bestyrelsen@sabaah.dk.

Generalforsamlingen er åben for alle interesserede, der har lyst til at lære Sabaah at kende og høre mere om foreningens arbejde og aktiviteter.

Ved yderligere spørgsmål, tjek www.sabaah.dk, og ellers er man velkommen til at skrive en e-mail til bestyrelsen på bestyrelsen@sabaah.dk.