Introaften for nye frivillige i Sabaah

Frivillig i Sabaah?

Kom til frivilligaften og hør mere om vores arbejde..

I Sabaah har vi siden 2006 har arbejder for bedre levevilkår for LGBTQ-personer med etnisk minoritetsbaggrund. Selvom vi efterhånden har et par år på bagen, er vi stadig en organisation i rivende udvikling – og vi har høje ambitioner for de kommende år. Derfor har vi også brug for ekstra hænder der kan hjælpe med at støtte og udvikle vores nye aktiviteter.

D. 10/3 kl. 19.00 afholder vi en introaften for alle der gerne vil høre mere om organisationen og muligheden for at være frivillig. Der vil være te. Kaffe og snacks – og vi håber du har lyst til at komme!

Til frivilligaftenen vil du komme til at høre om Sabaah og vores aktiviteter, hvilke områder vi søger frivillige til, hvordan det er at være frivillig i Sabaah og så vi der være mulighed for at sidde i grupper og snakke med andre om netop de projekt du er interesseret i.

Hvem er du?

Vi mangler frivillige der har lyst til at engagere sig i udviklingen af organisationen, planlægning og opstart af nye aktiviteter og nogen der har lyst til at være med til at planlægge forskellige events. Du skal have lyst til at arbejde frivilligt med mange forskellige mennesker, og vi forventer at du opfylder de opgaver du selv siger ja til..

Helt konkret søger frivillige der har lyst til at

–       arrangere forskellige faglige-, dialog-, og debatarrangementer i Sabaah

–       hjælpe med at planlægge fester og andre store events

–       være med i udviklingen og implementeringen af nye sociale og kulturelle projekter, herunder et skoleprojekt og et mentorprojekt.

–       Være med til at sætte de overordnede rammer for Sabaahs arbejde i bestyrelsen

–       Være med til at skærpe Sabaahs kommunikation ved at producere materiale til hjemmeside og nyhedsbreve.

Eller måske har du selv en idé?

Hvad får du?

Som frivillig i Sabaah bliver du en del af et helt specielt fællesskab samtidig med at du får lov til at udvikle dine organisatoriske kompetencer – f.eks. tilrettelæggelse og afvikling af events, fundraising, strategiudvikling, osv.

Du behøver ikke identificere dig som LGBTQ-person eller have minoritetsetnisk baggrund for at være frivillig, men du skal have lyst til at lære om – og respektere – de udfordringer der kan være når vi arbejde med det område.

Følg med på vores facebook event for opdateringer…