• Forsamlingshuset på Onkel Dannys Plads

Spring-ud café

Som LGBT person kan der være mange overvejelser forbundet med at springe ud – altså med at fortælle andre om sin seksualitet eller kønsidentitet. Hvad siger mine venner? min familie? vil de stadig acceptere mig? Vil de overhovedet have noget med mig at gøre? Har det betydning for min tro? … Spørgsmålene kan være mange, uoverskuelige og virke umulige at svare på. Mange har en stor lyst til at dele deres tanker og udveklse historier, men det kan være et stort og tungt emne at tage op i hverdagen. Derfor har vi valgt at dedikere et par timer til at tale om netop dette.

Aftenen er en mulighed for at høre andres spring-ud historier, samt at dele dine egne tanker om at springe ud med ligesindede.

Hør personlige fortællinger om hvordan der var at springe ud

Lær hvordan du kan bruge egne erfaringer og overvejelser til at hjælpe andre

Stil spørgsmål og tal med andre om deres overvejelser og tanker

Arrangementet er for alle der på den ene eller anden måde har haft overvejelser om at springe ud inde på livet. Måske er du ude, måske overvejer du at tage springet eller måske kan du slet ikke forstille dig nogensinde at gøre det – uanset hvad, er dette din mulighed for at udforske og debatere emnet i et par timer.

Spring-ud Cafeen er første arrangement i række af temaaftener der vil blive afviklet i løbet af 2015. Alle arrangementerne vil berøre forskellige emner så som seksualitet og tro, familieliv, social kontrol og kønsidentitet. Nogle arrangementer vil være åbne for alle interesserede, andre vil – som spring-ud cafeen – kun henvende sig til en mere lukket målgruppe.

Arrangementet lever op til Sabaahs principper om diskretion og safe space. Det betyder at alt der bliver delt til arrangementet er fortroligt, der må ikke tages billeder, og det forventes at deltagere udviser respekt for andres holdninger og handlinger.

Hvis du gerne vil høre mere, eller gerne vil være med til at planlægge arrangementerne kan du sende en mail til info@sabaah.dk