Hjælp til ny, stor levevilkårsundersøgelse

Hjælp med at indsamle viden til stor undersøgelse om minoritetsetniske LGBT-personers levevilkår!

I forbindelse med en national levevilkårsundersøgelse om minoritetsetniske LGBT-personer i Danmark – foretaget af Als Research, har vi brug for din hjælp til at udfylde dette spørgeskema.

Undersøgelsen har til formål at belyse forhold blandt minoritetsetniske LGBT-personer, men alle opfordres til at udfylde spørgeskemaet, da der metodemæssigt er brug for besvarelser fra LGBT-personer bredt.

Det tager 10-15 minutter at besvare spørgeskamaet. Det kan besvares helt anonymt, der gemmes ingen oplysninger om IP-adresse osv. Gå til spørgeskemaet her.

Hvis man oplyser sin mailadresse, deltager man i lodtrækningen om et rejsegavekort på 3.000 kr. – Kun vinderen af gavekortet vil blive kontaktet diskret via den oplyste mailadresse, og alle mailadresser vil blive slettet efter undersøgelsens ophør.

Undersøgelsen er sin første af sin art, og vil give os værdifuld viden om minoritetsetniske LGBT-personers vilkår i Danmark og dermed også forbedre Sabaahs arbejde. Hvis du ikke selv føler du er en del af målgruppen, skal du alligevel ikke tøve med at dele undersøgelsen, da du måske har en person i dit netværk der er relevant for undersøgelsen.

Hvis du er interesseret i at deltage i et personligt interview, så kontakt konsulent Bjarke Følner på tlf. 22623303 eller bf@alsresearch.dk