Bliv støttemedlem

Som støttemedlem af Sabaah viser du din støtte til organisationen og vores arbejde. Jo flere støttemedlemmer, vi er, desto flere viser vi, at vi står sammen om at skabe bedre levevilkår for LGBT+ personer med etnisk minoritetsbaggrund i Danmark. Samtidig giver et medlemskab dig mulighed for at stemme ved generalforsamlingen og at stille op til bestyrelsen. Det er ikke et krav, at man melder sig ind i organisationen for at deltage i vores aktiviteter.

Sabaah videregiver aldrig oplysninger om enkelte støttemedlemmer!

Hvad koster det?
Et støttemedlemskab i Sabaah koster 50 kr. om året. Støttemedlemskabet er gældende resten af det kalenderår, du melder dig ind i. Har du meldt dig ind i marts 2016, er støttemedlemskabet altså gældende frem til 31. december 2016.

Hvordan melder jeg mig ind?
For at melde dig ind i Sabaah skal du:

1. Indbetale 50 kr. til Sabaahs MobilePay (2381 7399) eller konto i Danske Bank på
Reg.nr.: 1551
Kontonr.: 10327695

Husk at skrive dit navn på indbetalingen.

2. Sende en e-mail til info@sabaah.dk, hvor du oplyser navn og e-mail (vi bruger den primært kun til at indkalde til generalforsamlinger samt til 2-4 årlige nyhedsbreve)

Ønsker du at støtte Sabaah økonomisk på en anden måde end med medlemskabet, kan du læse mere her, kontakte os på info@sabaah.dk eller ringe på 33 23 20 00.
Du kan også hjælpe os som frivillig. Læs mere om at være frivillig i Sabaah her.