Bliv sponsor

Bliv officiel sponsor af Sabaah 

 

Med et samarbejde med Sabaah har du mulighed for at være med til at hjælpe minoritetsetniske LGBT+ personer i København og Aarhus.

Der findes mange muligheder for at samarbejde med Sabaah, og alle sponsorater – uanset størrelse – er vigtige for os. Ved at bakke op om Sabaah økonomisk er I med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde for at forbedre vilkårene og rettighederne for målgruppen, mindske diskrimination og stigmatisering samt synliggøre dobbeltminoriteters udfordringer.

 

Sponsormuligheder

Der findes mange muligheder for at støtte og samarbejde med Sabaah, og nedenfor er et overblik over nogle af mulighederne. Vi tager ligeledes gerne imod andre idéer til, hvordan et samarbejde kunne bygges op.

  • Logo på vores sabaah.dk, som har et besøgstal på xx årligt
  • Omtale på Sabaahs Facebook-side, som har knap 6.300 følgere
  • Omtale på Sabaahs Instagram-profil med ca. 1.200 følgere
  • Synligt logo og omtale til  vores årlige socialfaglige konference med ca. 200 deltagere
  • Synligt logo og omtale i vores telt under Pride Week / Copenhagen Pride
  • Synligt logo og omtale i forskellige PR-materialer, fx foldere, plakater, postkort mv.

 

Dette er blot få eksempler på måder, hvorpå din virksomhed kan støtte og samarbejde med Sabaah. Vi står klar med mange flere gode idéer og sparring, og vi skræddersyr gerne for at få løsningen til at passe jer. Har I spørgsmål, feedback eller er I interesserede i at høre mere om samarbejdsmuligheder, så hiv fat i projektkoordinator Cindy Danieles på cindy@sabaah.dk (+2326 7159).

Vi glæder os til at arbejde sammen med jer og ser frem til at høre fra jer.