Sabaah til CPH Pride 2016

Igen i år er Sabaah på Copenhagen Pride. Vi glæder os!

Sabaah er som aktiv medspiller i det Københavnske LGBT+ miljø fast deltager ved Copenhagen Pride

Prides er store og vigtige begivenheder i Sabaah.  Vi deltager i Pride først og fremmest for at sikre, at det minoritetsetniske segment er repræsenteret blandt de mange regnbuefarver. Derudover er det en unik mulighed for at nå bredt ud både til den generelle befolkning og potentielle medlemmer. Endelig er særligt paraderne en stor oplevelse for de deltagende selv, hvoraf det for nogles vedkommende er første gang, de står frem og lader sig associere med LGBT+ miljøet offentligt. Efter Copenhagen Pride-paraden 2014 fik vi eksempelvis følgende tilbagemelding fra en deltager:

”Vil bare sige tak for et mega fedt pride optog i går!! Havde ALDRIG i tankerne at jeg skulle være med på selve optoget, da jeg var bange for blive set og lignende, men da Sabaah ruten kom forbi med masser af god musik og glade mennesker, tænkte jeg ’Fuck det!’ og hoppede så med. Det var en helt vild oplevelse med masser af glade mennesker, god stemning og stærk mangfoldighed … Jeg håber I havde det lige så fedt, som jeg havde.”

Under Copenhagen Pride deltager Sabaah dels i paraderne og dels ved at have et telt på Pride Square, hvor du kan møde os og høre mere om vores organisation og aktiviteter.

 

PROGRAM

Tirsdag 16/8:
12.00-22.00: Vi åbner vores telt på Pride Square. Kom forbi i løbet af dagen til en snak om vores arbejde eller hæng ud med vores frivillige og ryg en vandpibe.

Onsdag 17/8:
12.00 – 22.00: Vi åbner vores telt på Pride Square. Kom forbi i løbet af dagen til en snak om vores arbejde eller hæng ud med vores frivillige og ryg en vandpibe.

14.30-15.30: Vi inviterer forældre til et møde med Sabaah.

Torsdag 18/8:
12.00 – 22.00: Vi åbner vores telt på Pride Square. Kom forbi i løbet af dagen til en snak om vores arbejde eller hæng ud med vores frivillige og ryg en vandpibe.

Fredag 19/8:
12.00 – 15.00: Vi åbner vores telt på Pride Square. Kom forbi i løbet af dagen til en snak om vores arbejde eller hæng ud med vores frivillige og ryg en vandpibe.

Lørdag 20/8:
13.00 – ca. 15.00: Sabaah deltager i Copenhagen Pride Parade med en gående gruppe og en vogn. I anledning af Sabaahs 10 års jubilæum i år skruer vi op for charmen til paraden.
Vi har sikret festmusikken med Karmakanonen (cyklende DJ), vi har en vogn andenforrest i paraden, og vi kommer til at møde talstærke op.
Paraden har afgang fra Frederiksberg Rådhus og strækker sig over to timer.

Sideløbende kører vi vores kampagne “Pride er…”, og vi har i år fokus på medlemmernes personlige oplevelser med Pride.

Hvis du gerne vil deltage i Copenhagen Pride Parade med Sabaah, så send hurtigst muligt en e-mail til info@sabaah.dk

Vi glæder os til en god uge, og håber på at se dig!