Sabaah Aarhus har brug for dig!

Også i denne uge sætter TV2 Østjylland fokus på vores arbejde i Jylland med endnu et indslag om Sabaah Aarhus – denne gang blandt andet med fokus på den store tilstrømning af deltagere, vi lige nu oplever til vores cafeaktiviteter.

Se klippet og læs den tilhørende artikel her

Dette kommer, efter vi i sidste uge blandt andet påpegede, at vores målgruppe ofte føler sig isolerede i tilværelsen som minoritetsetnisk LGBT+ person, og at fællesskaber som Sabaah kan være en altafgørende redningsplanke; ifølge en rapport fra 2015 har 33 procent af minoritetsetniske homoseksuelle overvejet selvmord inden for det seneste år.

Læs Sabaahs omtale og find rapporten her

Vi er glade for den øgede opmærksomhed af flere grunde. Dels fordi vi på den måde når ud til flere, som lige nu har brug for vores hjælp, dels fordi den hjælper os med at lægge pres på Aarhus Kommune – for uden midler kan vi ikke løse opgaven! Vi håber på vokseværk i form af flere aktiviteter og faste lokaler, så vi kan indlemme flere minoritetsetniske LGBT+ personer i vores jyske fællesskab.

Derfor har vi også brug for flere frivillige hænder til at hjælpe os med løfte den opgave, det er at drive Sabaahs aktiviteter i Aarhus.
Læs mere om vores cafe i Aarhus her

Hvis du har lyst til at være med i en forening i stor udvikling, der som den eneste i landet arbejder med denne dobbelte minoritetsgruppe, så læs mere om at blive frivillig i Sabaah her.