Sabaah søger ny studentermedarbejder til Shisha

Sabaah søger studentermedhjælp til foreningens netværkscafé

Er du udadvendt, ansvarlig og selvstændig? Har du kendskab til minoritetsproblematikker og LGBTQ-området? Så er du måske den vi søger som studentermedhjælp i Sabaahs netværks-café.

Sabaah er en forening for LGBTQ-personer med etnisk minoritetsbaggrund. Hver torsdag afholder vi cafeaften, Shisha, hvor homo-, biseksuelle og transkønnede med etnisk minoritets-baggrund kan mødes i trygge rammer under diskrete forhold. Her snakker vi om alt fra job og uddannelse til seksualitet og familierelationer, eller hvad man nu har lyst til. En gang i mellem afholder vi tema- eller aktivitetsaftener, hvor der sættes et bestemt emne på dagsordnen.

Arbejdsopgaver
I cafeen er dit overordnede ansvar at åbne og lukke og sørge for at alle har en god aften. Du er med til at planlægge og afvikle aktiviteter og initiativer, og skal derfor være god til at motivere og støtte op om det frivillige engagement der opstår blandt cafeens deltagere. Allervigtigst er det dog at du har en god forståelse for vores arbejde, målgruppens behov, aktivitetens formål og din egen rolle i den sammenhæng. Du skal sørge for at cafeen forbliver et sted hvor målgruppen kan komme og snakke, dele erfaringer og møde ligesindede.Cafeen er åben engang ugen fra kl. 19-23 og ligger på Vesterbro i København.

Hvem er du?

Vi leder efter en studentermedarbejder der

  • Er udadvendt og socialt anlagt
  • Har kendskab til frivilligt, socialt arbejde
  • Forstår at bruge sin rolle i cafeen til at understøtte formålet og udvikle aktiviteten
  • Er initiativrig, ansvarsfuld og stabil
  • Ikke er bange for praktisk arbejde

Derudover er det en fordel, men ikke et krav, at

  • Du har erfaring med at arbejde med unge
  • Har kendskab til minoritetsproblematikker
  • Kan blive i mindst et år

Hvem er vi
Sabaah er en forening baseret på frivillig arbejdskraft. Vi har en frivillig bestyrelse og et lille sekretariat bestående af en deltidsansat sekretær/projektkoordinator og en rådgiver. Du vil primært have kontakt til projektkoordinatoren, men vil være på arbejde alene. Vil du gerne vide mere, så ring til Sara Ezban på 3323 2000 eller send en mail til sara@sabaah.dk

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til info@sabaah.dk, dog senest d. 5/1-2015. Vi behandler ansøgningerne løbende, og ansætter uafhængigt af fristen hvis den rigtige kandidat er fundet. Du skal gerne kunne starte med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.