Mød Sabaah på Ungdommens Folkemøde 2017

For første gang deltager Sabaah i Ungdommens Folkemøde, og i denne andledning har Sabaah arrangeret to events, som handler om at være LBGT+ person med minoritetsbaggrund.


Introduktion til Sabaahs arbejde

Næstforperson og talsperson Moeisha fortæller om foreningens arbejde for en målgruppe, som ofte møder racisme i LBGT+ miljøer og blandt andet homo- og transfobi i deres bagland.

Oplægget finder sted i Søndermarken, Frederiksberg i DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) telt torsdag den 7. september 2017 kl. 14.30-17.30.
Læs mere om eventet på Facebook. 

 

“At være på tværs og imellem”

Forperson og talsperson Mateen inviterer til en løs snak om Sabaahs målgruppe og de dilemmaer, de møder i hverdagen og i samfundet. Snakken vil kredse om spørgsmål så som: Hvordan møder omverdenen én, når man er en minoritetsetnisk LGBT+ person? Hvad vil det sige at tilhøre en dobbeltminoritet, og hvad er det særlige ved at være det? Hvordan adskiller Sabaahs målgruppes kamp sig fra andre? Hvilke faktorer forhindrer disse unge i at leve det liv, de gerne vil?

Eventet finder sted i Søndermarken, Frederiksberg i DUFs (Dansk Ungdoms Fællesråd) telt fredag den 8. september kl. 11.30-12.30.
Læs mere om eventet på Facebook.

 

Ungdommens Folkemøde bliver i år afholdt for anden gang og er en demokratisk festival med stadepladser, workshops, events og ønsket om at give den danske ungdom plads til at udtrykke og udfolde sig.
Læs mere om Ungdommens Folkemøde på ufm17.dk