Café Pavo i København

Onkel Dannys Plads 1
1711 København V
Telefon: 3323 2000

Café Pavo i København

Pavo – Sabaahs cafeaften i København finder sted hver tirsdag mellem kl. 19 og 23. Ring til rådgivningen inden din første gang i caféen på torsdage mellem 18 og 20 på 3323 2000 for en snak om caféen, og hvad du kan forvente dig af rummet. Du kan også sende en mail til snak@sabaah.dk

Pavo er Sabaahs netværkstilbud til dig, som har lyst til at møde andre LGBT+ personer med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold. Her er faciliterede rammer, der sikrer tryghed, diskretion, venskab og forståelse.

I Pavo mødes vi og snakker om løst og fast – job, uddannelse, seksualitet, familie, eller hvad vi nu har lyst til. Det er altid gratis at deltage, og vi byder på te, kaffe og snacks – og hvis vejret er til det, kan vi sætte os ud og tænde op i vores vandpiber.

Temaaften

Sommetider holder vi temaaftener, hvor vi sætter fokus på et bestemt tema eller laver en anderledes aktivitet. Det kan handle om, hvordan man takler seksualitet og familieliv, om sex, om religion – og nogle gange får vi besøg af allierede udefra, der kommer og gør os klogere på et bestemt emne. Har du en god idé? Så hiv fat i caféværten og fortæl om din idé. 

Introaften

Den første tirsdag hver måned er der introaften i Pavo. Er du ny, og vil du gerne introduceres til Sabaah og til Pavo under mere rolige forhold, kan du komme kl. 18 og møde andre nye, inden Pavo åbner helt. Her snakker vi om organisationen, om Café Pavo og lidt om os selv, så du er sikker på at kende nogen, når Pavo åbner. Til intromødet bliver du mødt med aftenens cafévært. 

Hvis du har lyst til at vide mere om Pavo, kan du sende en mail til cafepavo@sabaah.dk.

Før du dukker op, vil vi gerne bede dig om at læse vores Code of Conduct for cafeen. Dette hjælper os til at sikre, at vi skaber en positiv oplevelse og et trygt rum for alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Café+ i København

Som minoritetsetnisk LBT-kvinde kan du opbygge et netværk af ligesindede i Sabaahs kvindecafé i København, Café+.

Læs mere