Netværkshygge

Frederiksgade 48B, 1.th
8000 Aarhus C

Netværkshygge i Aarhus

Sabaah Aarhus (Frederiksgade 48B, 1.th) holder netværkshygge to gange i måneden. 

På Sabaahs Facebook-side kan du se, hvornår de næste aktiviteter er.

Netværkshygge i Aarhus er et mødested for LGBT+ personer med en anden etnisk baggrund end dansk. Vores netværkstilbud er til dig, som søger et frirum med mulighed for at møde blandt andre homoseksuelle, biseksuelle, queer eller transpersoner med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold.

Det er altid gratis at deltage, og vi byder på te, kaffe og snacks. Er det din første gang, kan vi aftale en kort introduktion. Kontakt os på aarhus@sabaah.dk for nærmere info.

Vi har ingen regler, men faste rammer og værdier. Før du dukker op, vil vi derfor gerne bede dig om at læse vores rammer. Dette hjælper os til at sikre, at vi skaber en positiv oplevelse og et trygt rum for alle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Intro

Er du ny, og vil du gerne introduceres til Sabaah og til netværkshygge under mere rolige forhold, kan du komme 30 min. inden vi åbner og møde andre nye. Her snakker vi lidt om os selv og cafeen, så du er sikker på at kende nogen, når cafeen åbner. Til intromødet er der altid en fra cafegruppen til stede. Tilmelding til intromødet er ikke et krav, men du må meget gerne sende en mail aarhus@sabaah.dk, så vi kan forberede os bedst muligt.

Må man tage en ven med?

Vi har fuld forståelse for, hvis du ønsker at tage én ven med som støtte til en af vores cafeer. Det er muligt til den første netværkshygge, så længe du har en skriftlig tilladelse fra Sabaah Aarhus (send en mail til aarhus@sabaah.dk).

Såfremt der ikke er givet tilladelse, er det ikke muligt at medbringe en ven, som ikke er en del af målgruppen.

Vores vigtigste prioritering er at sikre tryggere og sikre rammer for alle personer, som deltager i vores netværksarrangmenter.

Alle gæster, nye som faste, som deltager i vores netværkshygge er selvfølgelig også underlagt de samme regler.

Rådgivning

Du kan altid sende en mail på snak@sabaah.dk eller ringe anonymt til vores rådgivning (torsdage, kl. 18-20) på telefon 3323 2000.

1:1 rådgivning

Sabaah tilbyder peer-to-peer rådgivning med fuld diskretion og tavshedspligt til både minoritetsetniske LGBT+ personer og personer med nære relationer til minoritetsetniske LGBT+ personer. 

Læs mere