personer der står og snakker sammen foran en åbning til et køkken med mad og drikke fremme

Aktiviteter i
Odense

Kalender Tilmelding til aktiviteter

Nu kommer Sabaah snart til Odense med netværksaktiviteter og personlig rådgivning. Kom og hæng ud med andre minoritetsetniske LGBT+ personer og få nye venner i Odense. Her drikker vi te og kaffe, spiller spil, sludrer, spiser mad og ser film og meget mere. Bliv en del af Sabaahs fælleskab!

Netværksaktiviteter i Odense
Pavo

Pavo er et af Sabaahs faste netværkstilbud og nu kommer vi til Odense. Tilbuddet er til dig som har lyst til at møde andre minoritetsetniske LGBT+ personer. Der vil være en netværksmedarbejder, der arrangerer aftenen, og som faciliterer aktiviteten.

Vi tror på at peer-to-peer princippet er vigtigt for den enkelte minoritetsetniske LGBT+ person, da mødet med andre ligesindede kan skabe mindre ensomhed og skam.

I Pavo mødes vi og hygger os sammen. Vi snakker om løst og fast – hvad end vi har lyst til. Vi byder på te, kaffe og snacks.

Hvornår:
Hver 1. onsdag i måneden kl. 17-19

Du tilmelder dig ved at skrive til info@sabaah.dk. Alternativt kan du også tilmelde dig ved at ringe til vores hovednummer 33 23 20 00.

Hvor:
Odense

Pris:
De fleste af vores netværkstilbud er som udgangspunkt gratis, men der kan forekomme egenbetaling i nogle situationer, fx ved ture i biografen eller Dragshows.

Det koster kun 100 kr. om året at blive medlem, og vi vil blive meget glade for din indmeldelse. Vi har også et gratis medlemskab, hvis du af den ene eller anden årsag ikke har råd. For at kunne tilmelde sig vores aktiviteter, skal man have et medlemsskab.

* Både medarbejdere og brugere af Pavo har tavshedspligt, så hvem der deltager, og hvad der bliver talt om er fortroligt. Vi forsøger at skabe trygge og diskrete forhold.

person der sidder på knæ på en scene med regnbuefarver

Mødet med andre minoritetsetniske LGBT+ personer kan have en positiv effekt på følelsen af ensomhed.    

 

 

88% af Sabaahs brugere fortæller, at de har fået nye venner/bekendte efter at være startet i Sabaah. 

65% af Sabaahs brugere udtrykker, at de har følt sig mindre ensomme, efter de er begyndt at benytte sig af Sabaahs tilbud.  

Temaaftener og ture ud af huset  

Vi holder ofte temaaftner eller arrangerer ture ud af huset. Vi sætter fokus på temaer eller life-skills, som er relevante for vores liv som minoritetsetniske LGBT+ personer. Det kan handle om seksualitet, familieliv, sundhed, parforhold, racisme m.m.  

Nogle gange får vi besøg af gæster udefra, der kommer og gør os klogere på et bestemt emne. Fx har vi haft besøg af både en Nada-akupunktør, hvor vi i fælleskab fik lavet akupunktur og haft besøg af Aidsfondets Checkpoint, som var forbi og fortælle om seksuel sundhed med mulighed for at tage en gratis test. 

Vi kan også finde på at tage en tur ud af huset og opleve noget sammen. Nogle gange har vi billetter til at kunne deltage på MIX Copenhagen Filmfestival, Teaterstykker, strandture eller fester.

portræt billede af person der er igang med at lyne sin jakke

Udsagn om Sabaahs aktiviteter

”Det er dejligt at snakke ud om tingene med folk, man kan relatere til. Det var ensomt at gå med alle tankerne alene, men nu har man folk at snakke med det om.” 

Bruger i Sabaah 

”Har mødt ligesindede, folk i lignende situationer som mig, og som besidder en anden forståelse end omverden. Føler mig set som et helt menneske og føle mig ikke anderledes eller forkert. Der er plads til forskellighed, og der er ligeværdighed og respekt… 

Bruger i Sabaah 

Events

Sabaah er kendt for at holde gode fester, og den årlige Copenhagen Pride Week er et fast højdepunkt. Derudover holder Sabaah også altid en fødselsdagsfest, som er velbesøgt.     

Du kan blive medlem for 100 kr. om året. Det kan give særlige rabatter til fx Sabaahs fødselsdag og andre events.  

Se næste Event
portræt billede af person med åben blå skjorte der sidder på en skammel

Praktiske informationer 

  • Husk at du altid kan sende os en mail på info@sabaah.dk, hvis du har spørgsmål eller idéer til vores aktiviteter.
  • Læs vores Code of Conduct inden du dukker op, så vi sammen kan sikre en positiv og tryg oplevelse for alle.
Code of Conduct

Netværksmedarbejdere i Odense

Nina
nina@sabaah.dk

Siren
siren@sabaah.dk

Nires
nires@sabaah.dk

portræt billede af Sabaamse

Noa
noa@sabaah.dk

Hjælp & netværk

et tegnet prideflag på en arm

Pårørende

Er din søn, søster, nevø, ven eller partner minoritetetnisk LGBT+ person?

Billede af en person der har en samtale med en person uden for billedet.

Rådgivning

Er du minoritetetnisk LGBT+ person og har du brug for nogen at snakke med?

personer der sidder sammen og spiller et spil

Netværkstilbud Aarhus

Se vores netværkstilbud til minoritetetnisk LGBT+ personer i Aarhus?

to personer der sidder sammen i en sofa og snakker sammen

Netværkstilbud København

Se vores netværkstilbud til minoritetetnisk LGBT+ personer i København?