Du kan altid være anonym og du skal kun dele de ting, du ønsker at tale om

Har du brug for en at tale med?

Så kontakt vores rådgiver for en uforpligtende snak.

Sabaah tilbyder rådgivning målrettet personer med etnisk minoritetsbaggrund, som har LGBT+ status, forældre hertil eller personer der på anden måde tumler med tanker og følelser knyttet til seksuel orientering og/eller kønsidentitet. Vores rådgiver har erfaring med at rådgive børn, unge og voksne med forskellige tanker, udfordringer og behov i forhold til deres seksualitet og/eller kønsidentitet. Du behøver ikke være eksempelvis biseksuel eller transkønnet for at søge rådgivning og vejledning hos os. Måske du har et spørgsmål eller brug for at dele dine tanker med én, du ikke kender. Vi rådgiver om emner som parforhold, at ”springe ud”, rettigheder, at leve som LGBT+ person, sex, prævention, følelser, køn, familieudfordringer og meget mere.

Du kan altid være anonym og skal kun dele de ting, du ønsker at tale om.

Spørgsmål vi ofte møder i rådgivningen: 

Er jeg ”forkert”, fordi jeg er tiltrukket af en af mit eget køn?

Hvorfor har jeg følelser for personer, jeg ikke ønsker at være tiltrukket af?

Mine venner siger, at jeg er en meget maskulin pige – måske skulle jeg have været en fyr?

Hvordan finder jeg ud af, om jeg er homoseksuel?

Hvor kan jeg møde andre, der er ligesom mig?

Jeg kan ikke blive ved med at leve et dobbeltliv – hvad gør jeg?

Hvad skal jeg gøre, hvis mine forældre finder ud af, at jeg ikke er heteroseksuel?

Hvordan kan jeg leve som LGBT+ person?

Jeg føler ikke, nogen kategori passer til mig – er det normalt?

Kontakt

Telefon: Ring på 3323 2000 hver torsdag mellem 18.00 – 20.00 (minus helligdage og mellem Jul og Nytår). Vores faste rådgiver sidder klar på telefonen, og du kan tage en snak om lige det, du ønsker. 

Personlig rådgivning: Det er også muligt at booke en tid, hvor du kan komme forbi vores rådgivning og få en en personlig samtale. Det foregår hver onsdag mellem 17.00-200 (minus helligdage og mellem jul og nytår). Du booker en tid via vores online bookingsystem HER.

Samtalegrupper

I København tilbyder Sabaah samtalegrupper, hvor du kan dele og modtage erfaringer med andre minoritetsetniske LGBT+ personer i et faciliteret og tryggere rum. 

Læs mere