Støt os via MobilePay:

12764

Donér et beløb og støt Sabaah

Sabaah er en forening i udvikling og med ambitioner! Vi vil gerne kunne gøre mere, hurtigere og bedre for at kunne udvikle organisationen og skabe de bedst mulige aktiviteter til gavn for vores målgruppe. Derfor modtager vi private donationer og sponsorater med stor glæde og kyshånd. Du kan også blive støttemedlem og dermed vise din støtte til organisationen og vores arbejde.

Hvordan gør jeg?

Du kan altid overføre en donation på et valgfrit beløb til Sabaahs konto på:
Reg. nr.: 5323
Kontonr.: 0000250969

Eller Mobile Pay til:
12764

Hvad går pengene til?
Hvis du ikke giver udtryk for andet, vil din donation gå ind som en del af vores aktivitetsbudget, og dermed gå til at lave sociale aktiviteter for vores målgruppe eller udvikle nye aktiviteter og projekter. Har du specielle ønsker til, hvad din donation skal bruges på, så kontakt os endelig på info@sabaah.dk eller 3323 2000, så vi kan aftale nærmere.

Sabaahs udgifter til drift og administration er dækket gennem vores bevilling fra Københavns Kommune og Styrelsen for International Rekruttering og Integration, og private donationer vil derfor aldrig gå til administrationsomkostninger. Se også Sabaahs gældende årsregnskab, hvis du vil vide mere om foreningens økonomi. 

Ønsker du en nærmere aftale om donationen, kan du forinden kontakte vores sekretariat på info@sabaah.dk.

Kan jeg støtte Sabaah på andre måder?

Du kan støtte Sabaah på mange måder. Du kan blive støttemedlem, frivillig, eller hvis du har lyst til at hjælpe eller sponsorere os på andre måder, hører vi også gerne fra dig. Måske har din virksomhed nogle varer, vi kan bruge til vores aktiviteter – det kan være spil eller snacks til vores netværksaktiviteter og events, gaver til konkurrencer, oplæg til vores kurser og konferencer eller noget helt andet.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på info@sabaah.dk eller 3323 2000.

Bliv medlem

Som minoritetsetnisk LGBT+ person, kan du blive medlem af foreningen og få indflydelse på Sabaahs arbejde og retning. Alle er velkomne til at blive støttemedlemmer.

Læs mere