Samtalegrupper

Sabaah tilbyder samtalegrupper for minoritetsetniske LGBT+ personer. Deltagelse er gratis. Vi mødes ca. en gang om måneden. Møderne består i at dele egne historier, udveksle erfaringer og have tid til refleksion over det, der er særligt vigtigt i dit liv og med de vilkår du lever med.

Her kan du tale med andre om køn, seksualitet, identitet, ensomhed, at være den eneste som som dig på studiet eller arbejdet, om familie, sex, kærlighed m.m. med andre ligesindede. Her inspirerer vi hinanden og deler, i det omfang vi selv har lyst, de tanker og følelser vi går rundt med.

En gruppeleder/rådgiver faciliteterer møderne og sørger for, at alle kan komme til orde og at nogle simple retningslinjer bliver fulgt.

Alle, inkl. gruppelederen, har tavshedspligt. 

Skriv til snak@sabaah.dk eller ring på 3323 2000 (hver torsdag mellem 18.00 – 20.00 minus helligdage og mellem Jul og Nytår) for at høre nærmere om formatet og hvornår næste samtalegruppe finder sted og melde dig til. 

Du kan også holde dig opdateret om næste Samtalegruppe på vores Facebook-side.

1:1 rådgivning

Sabaah tilbyder peer-to-peer rådgivning med fuld diskretion og tavshedspligt til både minoritetsetniske LGBT+ personer og personer med nære relationer til minoritetsetniske LGBT+ personer. 

Læs mere