personer der spiller brætspil sammen

Aktiviteter i
Aarhus

Kom og hæng ud med andre minoritetsetniske LGBT+ personer og få nye venner i Aarhus. Her drikker vi te og kaffe, spiller spil, sludrer, spiser mad og ser film og meget mere. Bliv en del af Sabaahs fælleskab! 

Netværksaktiviteter i Aarhus
Pavo

Pavo er et af Sabaahs faste netværkstilbud til dig, som har lyst til at møde andre minoritetsetniske LGBT+ personer. Der vil være en netværksmedarbejder, der på forhånd arrangerer aftenen, og som faciliterer aktiviteten ud fra ønsker fra foreningens medlemmer.  

Vi tror på at peer-to-peer princippet er vigtigt for den enkelte minoritetsetniske LGBT+ person, da mødet med andre ligesindede kan skabe mindre ensomhed og skam. 

I Pavo mødes vi og hænger ud os sammen. Vi snakker om løst og fast – hvad end vi har lyst til. Vi byder på te, kaffe og snacks – og hvis vejret er til det, kan vi sætte os ud og bestille take-away.  

Hvornår:
Ca. hver anden fredag aften kl. 19-23 

Hvor:
Aarhus C 

Pris:
De fleste er af vores netværkstilbud er som udgangspunkt gratis, men der kan forekomme egenbetaling i nogle tilfælde, fx til Tivoli Friheden eller museumsture.  Der er altid mad til Pavo i Aarhus. 

Det koster kun 100 kr. om året at blive medlem, og vi vil blive meget glade for din indmeldelse. Vi har også et gratis medlemskab, hvis du af den ene eller anden årsag ikke har råd. For at kunne tilmelde sig vores aktiviteter, skal man have et medlemsskab.

* Både medarbejdere og brugere har tavshedspligt, så hvem der deltager, og hvad der bliver talt om er fortroligt. Vi forsøger at skabe trygge og diskrete forhold. 

person der står med ryggen mod en søjle i et lokale i aarhus

Introaften for nye

Hvis du er ny, har du mulighed for at komme til intro, som begynder 30 min. før den officielle åbningstid kl. 19:00. Du vil blive introduceret til Sabaah og til vores netværkstilbud i Aarhus. Her møder du aftenens netværksmedarbejder, hvor I har mulighed for at snakke lidt med hinanden og om tilbuddet, så du er sikker på at kende nogen, når vi åbner Pavo.   

Som ny skal man komme til introaften, før man kan deltage i Pavo. Her må man gerne have en ven med, men når Pavo begynder, så er det kun minoritetsetniske LGBT+ personer, der kan deltage..

Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

Hvornår:
Ca. Hver anden fredag i måneden kl. 18:30-19:00  

Hvor:
Aarhus C 

Tilmelding påkrævet:
Du tilmelder dig ved at skrive til aarhus@sabaah.dk 

Se næste introaften
person i rød og blå ternet skjorte foran sort/hvid sabaah logo og farverige vimpler

Mødet med andre minoritetsetniske LGBT+ personer kan have en positiv effekt på følelsen af ensomhed.    

 

 

88% af Sabaahs brugere fortæller, at de har fået nye venner/bekendte efter at være startet i Sabaah. 

65% af Sabaahs brugere udtrykker, at de har følt sig mindre ensomme, efter de er begyndt at benytte sig af Sabaahs tilbud.  

Temaaftener og ture ud af huset

Vi holder ofte temaaftner eller arrangerer ture ud af huset. Vi sætter fokus på temaer eller life-skills, som er relevante for vores liv som minoritetsetniske LGBT+ personer. Det kan handle om seksualitet, familieliv, sundhed, parforhold, racisme m.m.  

Nogle gange får vi besøg af gæster udefra, der kommer og gør os klogere på et bestemt emne. Fx har vi haft madlavningskurser og økonomikurser.  

Vi kan også finde på at tage en tur ud af huset og opleve noget sammen. Nogle gange har vi billetter til at tage på KØN (museum), picnics eller fester.  

person der er i bevægelse og går hen imod en anden person

Udsagn om Sabaahs aktiviteter

”Det er dejligt at snakke ud om tingene med folk, man kan relatere til. Det var ensomt at gå med alle tankerne alene, men nu har man folk at snakke med det om.” 

Bruger i Sabaah 

”Har mødt ligesindede, folk i lignende situationer som mig, og som besidder en anden forståelse end omverden. Føler mig set som et helt menneske og føle mig ikke anderledes eller forkert. Der er plads til forskellighed, og der er ligeværdighed og respekt… 

Bruger i Sabaah 

Events

Sabaah er kendt for at holde gode fester, og den årlige Aarhus Pride er et fast højdepunkt. Derudover holder Sabaah også altid en fødselsdagsfest, som er velbesøgt.    

Du kan blive medlem for 100 kr. om året. Det kan give særlige rabatter til fx Sabaahs fødselsdag og andre events.  

Se næste Event
hylde i træ med sabaamse og sabaah prideflag

Praktiske informationer

  • Husk at du altid kan sende os en mail på aarhus@sabaah.dk, hvis du har spørgsmål eller idéer til vores aktiviteter.
  • Læs vores Code of Conduct inden du dukker op, så vi sammen kan sikre en positiv og tryg oplevelse for alle. 
Code of Conduct

Netværksmedarbejdere i Aarhus

Rulan
Rulan@sabaah.dk 

portræt billede af Sabaamse

Fawzie
fawzie@sabaah.dk

Hjælp & netværk

et tegnet prideflag på en arm

Pårørende

Er din søn, søster, nevø, ven eller partner minoritetetnisk LGBT+ person?

Billede af en person der har en samtale med en person uden for billedet.

Rådgivning

Er du minoritetetnisk LGBT+ person og har du brug for nogen at snakke med?

personer der sidder sammen og spiller et spil

Netværkstilbud Aarhus

Se vores netværkstilbud til minoritetetnisk LGBT+ personer i Aarhus?

to personer der sidder sammen i en sofa og snakker sammen

Netværkstilbud København

Se vores netværkstilbud til minoritetetnisk LGBT+ personer i København?