Genopslag: Ansættelse af supervisor


Supervisor med viden om arbejdet med dobbeltminoriteter

Har du erfaring med og viden om minoritetsetniske LGBT+ personers trivsel og levevilkår? Har du lyst til at styrke Sabaahs rådgivere og netværksmedarbejdere i deres arbejde med at støtte minoritetsetniske LGBT+ personer? Så er stillingen som supervisor for Sabaahs rådgivere måske interessant for dig!

Hvem er vi

Sabaah er en forening for minoritetsetniske LGBT+ – personer. Sabaahs aktiviteter, som fx. netværkstilbud og rådgivning,  retter sig primært til den beskrevne målgruppe. Derudover tilbyder vi også Outreach-oplæg til en bred vifte af aktører. Sabaah har hovedsæde i København og en afdeling i Århus.

Vores rådgivning har til formål at yde støtte og rådgivning til personer med etnisk minoritetsbaggrund, som har LGBT+ status, forældre hertil eller personer der på anden måde tumler med tanker og følelser knyttet til seksuel orientering og/eller kønsidentitet.  Vores netværkscaféer er rettet mod personer, som har lyst til at møde andre LGBT+ personer med etnisk minoritetsbaggrund under trygge og diskrete forhold.

Vi tilbyder

En stilling, hvor du skal arbejde med supervision af rådgivere og netværksmedarbejdere Sabaah og samtidig være med til at skabe den metodiske struktur for Sabaahs rådgivning mere generelt. På den måde får du mulighed for at bruge dine psykologfaglige og terapeutiske kompetencer på flere niveauer. Alt dette i kontinuerlig sparring med rådgivere, netværksmedarbejdere og det øvrige sekretariat i Sabaah.

Vi søger

Overordnet en person, som kan arbejde selvstændigt og normkritisk med supervision af Sabaahs kompetente rådgivere og netværksmedarbejdere og samtidig har lyst til og kompetencer til at udvikle det metodiske grundlag for Sabaahs rådgivningstilbud.

Vi lægger blandt andet vægt på:

  • Du er uddannet psykolog, psykoterapeut eller lign.
  • Du er har erfaring med og /eller viden om at arbejde normkritisk
  • Du har erfaring med at supervisere
  • Du har erfaring med minoritetsetniske LGBT+ – personer og de problematikker, der kan knytte sig dertil
  • Du kan administrere arbejdstid selvstændigt og prioritere mellem arbejdsopgaver

Dine opgaver omfatter bl.a. at:

  • Månedlig supervision af Sabaahs rådgivere
  • Kvartal supervision af Sabaahs caféværter
  • Udvikling af metodisk grundlag for Sabaahs rådgivning
  • Oplæring af nye rådgivere
  • 2-3 samtalegrupper på et år

Ansættelse 

Stillingen er på cirka 2 timer/uge tidsbegrænset for et år (med forventet mulighed for forlængelse) og vi opfordrer alle til at søge stillingen, uanset køn, seksualitet, etnicitet, religion, alder & handicap. Arbejdsstedet er Sabaahs kontor på Vesterbro, København.

Tidsfrist 

Ansøgning og CV sendes til generalsekretær Amma Asare-Nyako på Amma@sabaah.dk senest mandag den 18.april kl. 12. Skriv venligst “Ansøgning supervisor” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen så send en mail til Amma@sabaah.dk. Her kan også aftales telefonisk kontakt. Vi holder samtaler løbende.

Hjælp & netværk

et tegnet prideflag på en arm

Pårørende

Er din søn, søster, nevø, ven eller partner minoritetetnisk LGBT+ person?

Billede af en person der har en samtale med en person uden for billedet.

Rådgivning

Er du minoritetetnisk LGBT+ person og har du brug for nogen at snakke med?

personer der sidder sammen og spiller et spil

Netværkstilbud Aarhus

Se vores netværkstilbud til minoritetetnisk LGBT+ personer i Aarhus?

to personer der sidder sammen i en sofa og snakker sammen

Netværkstilbud København

Se vores netværkstilbud til minoritetetnisk LGBT+ personer i København?